Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Aventuri prin trafic


Azi de dimineata … inceputul unei zile groaznice pentru traficul din orasul strabatut de Dambovita! Peste tot coloane la intersectii, trecut pe rosu, un haos total. Nu am vazut bineinteles picior de politist. Adica mint, am vazut o Politie Comunitara cu girofarul pornit, gata gata sa blocheze si ei o intersectie! Nu au blocat-o, pentru ca era deja blocata de cele 2 masini din fata ;-).
In tot acest timp, eu asteptam cuminte la semafor. S-a facut verde, am bagat 2 flash-uri si un claxon doar doar o voi senzibila pe donsoara la 4 ace – machiata, coafata – cu o tigara subtire intre degete, ca dee, asa e moda, ce imi bloca drumul. Dansa, nimic: privea impasibil tragand adanc din tigara de fite la fel de imperturbabila ca o vitica la pascut! In final, cel din spatele ei s-a simtit, s-a dus pe dreapta si a creat o bresa in zidul nesimtirii si pe acolo ne-am scurs toti cei care am mai prins verdele!

Am trecut, am crezut ca am scapat, dar nu a fost sa fie. M-am lovit iar cu un monstru de nesimtire: o coloana uriasa la semafor si El, baiat destept, tocmai o scurtcircuita pe contrasens, exact pe banda pe care ma aflam je! As fi avut loc sa il ocolesc pe banda din dreapta, dar deja eram nervos pe nesimtitii de pretutindeni, asa ca nu am schimbat banda! Am bagat faza mare si m-am oprit in fata lui. Si-a cerut scuze, mi-a aratat ceasul ca se grabeste, i-am aratat ceasul ca si eu ma grabesc da’ totusi nu fac ca el! Am scos masina din viteza, am tras fana de mana si prin gesturi l-am facut sa inteleaga ca nu ma dau la o parte! Si nu m-am dat la o parte! Coloana lui s-a pus in miscare si cel dreapta lui l-a lasat sa se reintre pe sensul lui!
Oare am facut bine? Oare am facut rau? Eu zic ca am facut bine, e momentul ca prioritatea de smecher sau de nesimtit sa nu mai existe prin Bucuresti! Cum se poate face asta? Luand atitudine! Cand cineva te crede mai prost decat el – adica tu stai la coada si el se baga in fata – arata-i ca nu e asa!

septembrie 29, 2008 - Posted by | Imbecili, Povestiri adevarate | ,

2 comentarii »

  1. Cam aşa ar trebui să procedăm toţi cu nesimţiţii din trafic. Eu am învăţat de ceva timp chestia asta. Nu mai cedez deloc!!!

    Comentariu de alandra | septembrie 30, 2008 | Răspunde

  2. Alandra, sunt de acord, trebuie sa gasim o modalitate sa le spunem : pana aici, nesimtirea nu mai are loc printre noi!
    Problema mea personala e ca ma enervez…
    Sper ca pe viitor sa ii pot „placa” fara sa ma enervez 😉

    Comentariu de airbornb | septembrie 30, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: