Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Tara Patrateilor


Un prieten a patit urmatoarea chestie: la Razoare, un patratel i-a atins oglinga. Oglinda lui nu a patit nimic, dar a Patratzelului a iesit un peu sifonata. Prietenul a oprit dupa intersectie sa discute si sa mearga la politie. Patratzelul a venit, si si in loc de discutie l-a inghesuit si a inceput sa-i care la pumni. Prietenul a incercat sa-l impinga cu picioarele, in final a reusit, da’ a incasat ceva. Patratzelul in retragere i-a luat telefonul. In masina mai era un coleg, au sunat la Orange si au blocat telefonul apoi s-au oprit direct la o sectie de Politie si au depus plangere.
In timp ce respectivii erau la Politie si inainte de blocarea telefonului, un coleg a sunat pe mobilul respectiv si pana la urma i-a spus Patratzelului adresa de la firma.
Si acum incepe partea tragico-comica si oarecum trista: vine Patratzelul in fata biroului, cu inca un Patratzel, si incepe sa strige : „unde-i ala ca am telefonul lui. Sa vina sefu! Sa vina patronu’ sa discute cu mine”. Circ cu alte cuvinte. A coborat un coleg – cam morcovit – sa discute cu el. Patratzelul era cu tupeu la inceput : „ia telefonul si sa-mi dea bani pe oglinda”. In conditiile in care el furase telefonul si provocase incidentul. Colegul nu a luat telefonul si i-a spus ca s-a facut plangere la Politie – pentru agresiune si furt. Aici Patratzelul si-a mai pierdut din tupeu, da’ au crescut nervii. A inceput cu amenintarile : „vreti sa vin peste voi si sa va bat pe toti? Si spuneti-i respectivului sa nu creada ca daca s-a dus la Politie a scapat! Intru peste el in casa si ii arat eu”. Colegul din strada s-a morcovit si mai tare. Si spre rusinea noastra, in loc sa coboram toti – eram vreo 10-12 la birou atunci – si sa-i zicem „ce vrei? dispari, o sa te caute Politia” , noi (eu si cu 1-2) am stat si am ripostat verbal de la fereastra. Unul dintre sefi, afland despre toata povestea dupa a zis: „pacat ca nu eram aici; coboram in strada, luam ceva pumni; dar dupa aia … „. Pacat ca nu a fost, ar fi fost placut sa-l intimidam si noi pe Patratzel, prin numar si nu prin altceva.

In final, Patratzelul a plecat la Politie, a depus telefonul declarand „ca l-a scapat colegul”. A mai zis ca celalalt a fugit de la locul accidentului. Ghinionul lui: Amicul meu era cu un alt coleg in masina.

In prezent, cazul se investigheaza de catre Procuratura. Acuzatii : agresiune si furt.

Acesta este un caz special, terminat oarecum cu bine. Am auzit si povesti mai nasoale, oameni care au fost batuti in trafic cu bestialitate, agresorul a fugit apoi si nimeni nu a vazut nimic!

Oameni care mai sunteti OAMENI … treziti-va!

martie 27, 2008 - Posted by | Povestiri adevarate | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: