Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Rum & Cola : Foarte bun


Beutura de mai sus e foarte foarte buna. Mai ales daca Rum-ul e quality stuff. Despre Cola … no comment, io unu’ cred ca e otrova curata :D. Dar cu Rum … e un deliciu.

Bun, nu fac propaganda la betivaneala, am furat idea – stiu , urat din partea mea – de la stimabilul Mihnea G. Care bineinteles recidiveaza tot pe blog si tot pe langa gard – parerea mea.

Iata si de ce: ” cu complimente din partea unui adevãrat nobil si constatean prin nastere de mai multe generatii”1. Stimabilul „aburitor si aburit”2 in acelasi timp, nobil si nascut in Constanta… Ei , aici m-a pierdut un peu , e nobil de mai multe generatii , e constantean de mai multe generatii … sau amandoua?! Recunosc ca salivez la ideea unui Rum & Cola … si poate d’aia mi s-a aburit si mie mintea un peu :). Ei, daca stimabilul e nobil – o fi … mai stii?! – ar trebui sa tina cont si de vechea zicala a nu stiu cui : „Nobless oblige”3. Si logica de categoria 1+1=2 , daca stimabilu’ nu se comporta ca atare , atunci inseamna ca nu e … nu? Sac din nou.

Am mai aflat lucruri noi din acelasi articol: ca in anii 50, Constanta era un „El Dorado”4. Bun, stimabilul delireaza din nou, in anii 50 Constanta era un mic orasel – in dezvoltare ce-i drept – care a crescut in 50 de ani pana la a ajunge in primele 3 orase din tara asta… dar cam atat.

Am mai aflat ca parintii lu’ Base Base au venit acolo – in El Dorado aka Constanta – de la Maramu’ si de la Bacau. Am mai aflat ca toti navigatorii sunt niste parveniti de Tomis Nord – se vede ca domnu’ Mihnea de Constanta, Nobil, nu a fost niciodata marinar; daca ar fi fost ar fi aflat probabil ca nu e asa de usor si ca probabil d’aia o duceau ceva mai bine decat altii in Epoca de Aur.

Am mai aflat – da’ stiam de fapt – ca domnu’ Adi N. si Marinaru’ au locuit sub acoperisul aceleasi vile de protocol da’ ca din pacate pentru Base, nu s-a lipit de el nimic ;). Ati vazut cate s-au lipit de Adi N la descinderea din vila sa din Zambaccian parca ;).

Numa’ bine.

PS: Am observat cu ceva neplacere ca niste aberari d’ale mele au ajuns drept comentarii pe diverse bloguri. Cred ca e un feature al lui WordPress.com, cam nedorit (cel putin de mine). Sper sa nu se intample la fel si cu acesta.

Si daca cumva manati de curiozitate va duceti pe site-ul Inaltimii sale Mihnea G. de Constanta, va recomand si comentariul #1. Le zice baiatu’ respectiv pe sufletul meu.

__________________________________________________________________

1,4 – http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/03/22/rum-and-coca-cola-dedicatie-speciala-pentru-fostul-presedinte-al-romaniei-traian-basescu/#comments

2 – Licenta poetica (sac), intial am scris aberator si apoi l-am inlocuit cu aburitor. Am adaugat si aburit ca asa mi se pare mie. Sac din nou.

3 – Na ca intre timp m-am mai documentat si se pare ca nu e zicala , ci … cititi la http://en.wikipedia.org/wiki/Noblesse_oblige

martie 22, 2008 - Posted by | Bla bla-uri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: