Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Oare se drogheaza?!


Stimabilul confrate de batut campii – ce-i drept bate campii aparent fara a fi constient 😉 – reuseste parca cu fiecare post sa se auto-depaseasca. In acelasi timp, vrea sa ne convinga ca pupincurismul poate fi dus pe culmi nebanuite, vrea sa demonstreze ca grei ca C.V. Tudor si Adrian Paunescu au fost in fapt mici copii.

In articolul intitulat sugestiv, Semnificatia ascunsã a numelui ADRIAN NÃSTASE, incearca sa ne convinga – sa ne faca pe fata- de faptul ca Adi N este un fel de Mesia 2 (citez „Adrian Nãstase are un destin christic”1 ) si ca este predestinat a aduce lapte si miere … precum si „rasturnarea” lui Basescu (citez: „Iar despre Asher se afirmă că va oferi mâncare îndestulată şi delicatese potrivite pentru un rege. Asupra extraordinarelor aptitudini juridice şi administrative ale lui AN nu are rost să mai insistăm. Imaginea viperei care face să se prăbuşească un călăreţ este grăitoare cu privire la înţelepciunea politică a lui AN, care îl va doborî pe cel care se află acum pe cai mari în politica românească.”2).

Klar, omul din spatele acelor cuvinte – aka aberatorul M.G. – a cam pierdut contactul cu realitatea. Parerea mea . Mai cred ca, insusi el, „cel cu fundul astfel spalat” – aka Adi N – ar trebui sa se intrebe daca aberatorul – pupincurist este in toate mintile. Probabil insa ca nu se va intreba … deoarece si el se invarte in aceeasi sfera. Tot parerea mea.

____________________________________________________________________

1,2 – http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/03/19/semnificatia-ascunsa-a-numelui-adrian-nastase

martie 20, 2008 - Posted by | Bla bla-uri |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: