Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Constitutie stramba facuta de oameni strambi


Curtea Constitutionala a decis: „Procurorii au nevoie si de avizul Parlamentului pentru a declansa urmarirea penala in cazul ministrilor-parlamentari, a decis astazi Curtea Constitutionala judecand sesizarea Senatului depusa in 5 februarie.”

Articolul se gaseste la Curtea Constitutionala: procurorii au nevoie de aviz de la Parlament in cazurile Nastase, Mitrea, Pacuraru si Seres.

Parerea mea: hotii, nemernicii , mincinosii, chiulangii , repetentii pe care ii mai numim si parlamentari, vor face intotdeauna, cauza comuna. De exemplu, mai tineti minte cand domnu’ Adi N. – ministru , prim ministru, blogger – s-a dus impreuna cu 1/2 din grupu’ parlamentar PSD , la Parchet, sa ii faca galeria acelui deputat Gabriel Bivolaru, care devalizase o banca? Sau cand domnu’ actual prim ministru – aka CPT – s-a dus tot la Parchet pentru a-si sprijini bunul prieten aka Dinu P.?

Eu tin minte si de aceea va spun : Congo!… cat ne mai primesc! 🙂

In opinia mea, un om politic curat, anchetat de DNA, ar trebui sa faca urmatoarele: sa se puna la dispozitia DNA-ului pentru elucidarea si respectiv respingerea acuzatilor. Pardon mon cher, in Romania nu exista om politic curat 😉

Numai bine si tineti minte: Congo!

Martie 10, 2008 - Posted by | Bla bla-uri

1 comentariu »

  1. Intr-adevar, o solutie pentru a scapa (a se citi a evada) de frumoasa noastra tara este sa plecam in Congo. Sau si mai bine sa ne intoarcem in tara atunci cand politicienii nostri corupti se vor afla acolo unde merita adica dupa gratii. Dar probabil daca am astepta asta nu ne-am mai intoarce niciodata in tara. Deci incantata spre Congo.

    Comentariu de samira | Martie 10, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: