Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Televiziune Publica pe banii mei si ai tai !


A fost o vreme cand Televiziunea Romana s-a numit Televiziunea Romana Libera. Eram mic pe atunci, in generala, totusi imi amintesc. Libertatea nu a tinut foarte mult insa, pt ca aproape fiecare regim politic ce s-a perindat prin Parlament si pe la Cotroceni a incercat si reusit sa inlantuie cumva aceasta Televiziune Romana fosta Libera.

Insa pe langa diversele regimuri politice potrivnice Liberatatii TVR-ului, mai exista si oameni „bine intentionati”, evident in pozitii cheie, gata oricand sa-i mai dea un branci spre mai bine. Din pacate nu al TVR-ului, ci al lor personal.

A fost o vreme – atunci cand stirile erau conduse de Rodica Culcer – cand stirile erau echidistante si corecte. Bineinteles ca pentru o Televiziune vazuta de ei ca feuda partidului de guvernamant sau a chiriasului cu chirie 0 din deal de la Cotroceni, asa ceva nu convine. Din cate imi aduc aminte, pe Rodica Culcer, au incercat sa o dea afara. Nu prea au reusit, Rodica Culcer i-a dat in judecata, nu retin exact ce s-a intamplat. Si atunci tovarasii , au aplicat o tactica mai veche, folosita la varfurile Partidului : trecerea pe linie moarta. Rodica Culcer a ramas cu fonctia – si cu remuneratia probabil – dar au mai creat o fonctie in subordinea careia au trecut Departamentul de Stiri.

Ei bine, ocupanta acelei fonctii, este duduia din articolul http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-2518760-video-acuzatii-publicitate-mascata-nou-scandal-directia-stiri-tvr.htm.

Televiziunea Romana ia banii mei si ai tai in 2 moduri: o data prin sumele primite de la bugetul de stat si alta data direct de la noi prin acea taxa obligatorie. Taxa mi se pare oricum insignifianta; recunosc insa ca din pacate in tara asta sunt oameni care au nevoie si de ultimul leut si carora taxa nu li se pare asa.

Ce nu inteleg eu: cum e posibil ca cineva platit de 2 ori din banii nostri sa incerce pe fata – asa mi se pare mie – sa ia spaga! Si cand spun pe fata, chiar e pe fata , audienta la ora aceea cred ca e de circa sute de mii pana la cateva milioane.

Numai bine!

Eu

martie 6, 2008 - Posted by | Bla bla-uri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: