Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Vot nominal?! Unde? In Romania … La Sfantu’ Asteapta …


Cititi mai intai http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-2502829-uninominal-lista-ascunsa-poseta-partidelor.htm si apoi solutia propusa de moi – in gluma – nu vi se va mai parea atat de radicala ;).

Farfuridi al lui Nenea Iancu a zis asa: “Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! Dar sa nu se schimbe nimic, ori sa nu se revizuiasca, primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele… esentiale”.

Cam asa e si cu acest vot uninominal adoptat de “harnicul” nostru parlament: fata de votul pe liste este uninominal, fata de adevaratul vot uninominal este pe liste.

Parerea mea: din nefericire, orice reforma a clasei politice din Romania este nerealizabila. Din pacate, aceasta stare de “spirit” se pare ca se propaga si la politicienii tineri.
In gluma, cred ca singura scapare, e sa le puna cineva o bomba la vreun eveniment care sa-i stranga pe toti – vreun chef bineinteles, pentru ca la vot, stim cu to(n)tii ca nu se inghesuie alesii.

Ideea nu imi apartine, e adaptata dupa ideea din “Teo@Cafe Deko – Atentate si Numai Iubirea” (http://www.youtube.com/watch?v=uxpxiU3vdcc) ce avea ca scop initial “Atentate pentru olimpiade la fizica … omoram prosti si castigam olimpiade”.

Martie 4, 2008 - Posted by | Bla bla-uri

1 comentariu »

  1. Test!

    Comentariu de airbornb | Martie 5, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: