Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

La Multi Ani preaiubitului Tov. Iliescu Ion …


… „Singurul şi Adevăratul Preşedinte al Românilor”1 … asa zicea un blogger aflat probabil sub febra momentului istoric in care ne aflam: Tovarasul, prea iubitul conducator implineste azi venerabila varsta de 78 de ani. Acelasi blogger pe culmi inalte de pupincurism spunea ca „Faptul că Bunul Dumnezeu v-a ţinut în viaţă până la această vârstă venerabilă de 78 de ani, este o dovadă că aveţi încă lucuri mari de făcut pentru Ţară. Vă apropiaţi de vârsta lui Moshe (80 de ani), care a pornit eliberarea Poporului Ales din Egipt. Eliberarea celor asupriţi şi obidiţi este aproape…”2.

Mon chere confrere de batut campii pe spatii verzi virtuale – cu singura diferenta ca la mine acesta este scopul declarat – iti recomand cu caldura si dragoste colegiala un diazepam sa mai scapi de exaltarea ce te-a cuprins. Dupa parerea mea umila de anonim faptul ca Dumnezeu l-a tinut in viata pana acum e o dovada ,mai degraba, ca noi suntem pacatosi si ca El vrea sa ne pedepseasca in felul acesta. Comparatia unui Tovaras de mana a doua – caci totusi cam asta a fost – cu fondatorul religiei iudaice mi se pare o mica blasfemie. In plus, stimate confrate, mai spui ca vine eliberarea celor asupriti si obiditi. Bun bun , da’ sa stim si noi de cin’ se elibereaza saracii oameni , cin’ o aduce, cand si cum … 😉 !

Sincer acum, daca justitia in aceasta tara ar fi justitie si nu jucarie, Tovarasul Iliescu ar trebui sa dea niste explicatii serioase despre „revolutie”, despre mineriade , despre hotii pe care i-a incalzit la san. Dar nu e asa … Justitita in Romania e foarte selectiva. Asa ca Tovarasul a primit azi „Dulceata (la borcan), carti, tablouri si zeci de buchete de flori”3.

Ca sa trag linie, La Multi Ani Tovarase si la mai multe victorii revolutioanare ;). Sincer acum, ii doresc viata lunga si retragere grabnica Tovarasului … sa apuce sa se mai bucure de ce a agonisit cat timp a fost „sarac si cinstit” … 😉

Si daca cuiva nostalgic i se pare ca aceasta zi seamana cu alta destul de apropiata calendaristic sarbatorita cu fast pe vremuri – a se citi 26 ianuarie – ii recomand sa http-etuiasca la http://mihneageorgescu.wordpress.com.

Zi faina!

Eu

______________________________________________________

Nota de subsol

1 – http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/03/03/la-multi-ani-domnule-presedinte/

2 – http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/03/03/la-multi-ani-domnule-presedinte/

3 – http://www.hotnews.ro/stiri-politic-2491322-geoana-aniversarea-lui-iliescu-dea-dumnezeu-fie-cat-mai-multi-romani-acest-cod-genetic.htm

martie 3, 2008 - Posted by | Bla bla-uri | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: