Airborn's Bla-Bla-uri

Air-Born-Blogger

Bucuresti, Bucuresti …


Am un vechi „amic” … care pe blogul sau (http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/02/28/ne-sutor-ultra-crepidam/ ) se mandreste cu faptul ca de cativa ani respira aerul imbacsit si aglomerat al Bucurestilor!

Ce am patit ieri in Buc: stateam linistit pe bancheta din spate a masinii, un coleg conducea regulamentar, eu vorbeam la telefon! Intersectia de la Mihai Bravu / Vatra Luminoasa … aveam verde, eram pe banda a 3-a … brusc o masina din dreapta (banda a II-a sau banda I) a facut brusc stanga pentru a intra pe Vatra Luminoasa! Colegul meu a fost atent, a pus frana violent, a intrat ABS-ul , am evitat coliziunea. Am avut noroc ca nu a fost nimeni in spate sa ne impinga in imprudenta doamna ce virase necorespunzator.

Colegul a oprit apoi pe linia de tramvai, langa ea, si a intrebat-o -tipand ce-i drept – daca e nebuna sau daca vrea sa moara! Tot ce a putut raspunde venerabila Doamna a fost : „Trebuia sa fac la stanga…”!

Acesta este Bucurestiul mult laudat de vechiul amic!

In seara aceasta, trecand Garla, la Podul Cotroceni, aveam verde si cale libera! Pana la un moment dat, caci o masina alba, cu un sofer ce vorbea la telefon, s-a desprins agale din coloana ce astepta la semafor pe Splai! Frana, claxoane, flash-uri … Credeti ca i-a pasat?! A trecut pe rosu, fara macar sa se uite, vorbind la celular.

Asta este Bucurestiul zilelor de azi: un oras ultra-aglomerat, plin de smenari, neo-comunisti, indolenti! Doamne ajuta, caci un astfel de imbecil te poate omora cu indolenta / prostia lui!

Februarie 28, 2008 - Posted by | Bla bla-uri

1 comentariu »

  1. Hai sa emigram in Congo fratzica, ca aici nu se mai poate …

    Comentariu de Trestie | Februarie 29, 2008 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: